sort proizvodi
news

Едукативни семинар Синдиката медицинских сестара и здравствених техничара УКЦ Србије

Autor:

Сврха синдикалних едукација је да постанемо бољи и успешнији синдикалци. То је активно учење, унапређење знања и вештина које су нам потребне за бољи рад синдиката, а све у интересу чланова синдиката као и свих запослених.

СМСЗТ - од 2008. године редовно одржава едукативне семинаре два пута годишње, како за руководство тако и за чланове синдиката, због чега су поносни на овакву традицију.

Прва овогодишња едукација је одржана од 21.-24.05.2023.год. на Сребрном језеру. Семинару је присуствовало руководство синдиката и чланови из организационих јединица УКЦС.

Председница СМСЗТ, Надежда Алексић поздравила је госте ,предаваче и присутне чланове и указала на значај и потребу синдикалне едукације.

Предавачи на овој синдикалној едукацији су били: Мира Баста – Представник Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања , Др Маја Милошевић-начелница одељења БЗР-УКЦС и Душан Милинковић-одељење БЗР-УКЦС

Након синдикалне едукације председница синдиката Надежда Алексић је упознала присутне са радом и активностима синдиката за протекле две године.

О потреби овакве едукације говори задовољство слушалаца у анкети, где су наведене све похвале за предаваче, избор тема као и организаторе.

Захваљујемо се предавачима, гостима из Заједнице Синдиката Србије И свим члановима.

ЗАЈЕДНО СМО ЈАЧИ

СМСЗТ-УКЦС

Претражите вести

--- ---

Начелник

email

Заједница Синдиката Србије

place Стругарска 1а, 11000 Београд, општина Чукарица

local_phone 011/2520-015

email zajednicasindikatasrbije@gmail.com

access_time Понедељак - Петак 09:00 - 17:00

<

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %