sort proizvodi
news

РАДНИЧКО – СПОРТСКЕ ИГРЕ 2023 ОХРИД

Autor:

У периоду од 02.-08.09.2023 године на Охриду у Северној Македонији, одржане су седме по реду Радничко-спортске игре Заједнице Синдиката Србије. На играма је учествовало велики број синдикалних организација из целе Србије, чија је бројност 500 учесника из различитих делатности, укључујући запослене у установама социјалне заштите, запослене у комуналној делатности, правосуђу, саобраћају, трговини, наменској индустрији и други.

Председник Заједнице Синдиката Србије, господин Петар Миловановић, отворио је Радничке игре пожелевши учесницима добродошлицу и пуно среће у такмичењу које је бројало седам дисциплина.

Велику захвалност Заједница Синдиката Србије, исказује члановима организационог одбора, који је свим учесницима био на услузи у сваком тренутку.Осим учесника, на Охриду је био и велики број пријатеља Заједнице Синдиката Србије, који су подржали рад Заједнице и учествовали у оснаживању синдикалног духа и ширењу заједништва.

Захваљујемо се директорима , који су дошли да подрже своје запослене у такмичењима и на тај начин покажу разумевање за потребе запослених.

Учесници су били смештени у хотелима „Метропол“ и „Белви“ а свеобухватни победник седмих Радничких игара је Заједница Синдиката Србије – синдикат радника запослених у ГСП, док су се у другим дисциплинама издвојиле следеће синдикалне организације:

У малом фудбалу победник је синдикат „Једнакост“- Београд пут.

У баскету победу је однео синдикат Градске управе Ниш.

У стоном тенису за жене, најбоља је била  представница ЈКП Шумадија 2 из Крагујевца.

У дисциплинама стони тенис за мушкарце, шах, пикадо и конопац победник је синдикална организација из ГСП-а Београд.

Са великим бројем лепих утисака и успомена, склапањем нових познанаства и разменом искустава, завршене су уз песму и игру Радничко –спортске игре Охрид 2023.

Претражите вести

--- ---

Начелник

email

Заједница Синдиката Србије

place Стругарска 1а, 11000 Београд, општина Чукарица

local_phone 011/2520-015

email zajednicasindikatasrbije@gmail.com

access_time Понедељак - Петак 09:00 - 17:00

<

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %