sort proizvodi
news

САСТАНАК СА ПРЕДСЕДНИЦИМА СИНДИКАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА ЗСС У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Autor:

Дана 16.05.2024 године у Врњачкој Бањи одржан је састанак са председницима синдикалних организација Заједнице Синдиката Србије: Томиславом Дамњановићем - ЗСС Бањско Зеленило, Игором Видаковићем - ЗСС Гоч шуме и Милованом Петровићем - ЗСС Новиаутопревоз. Испред Заједнице Синдиката Србије састанку су присуствовали Славиша Самчовић, члан ИО Заједнице Синдиката Србије и Бојан Минић, потпреседник ЗСС Грана комуналне делатности Крагујевца.

Председници синдикалних организација су упознали представнике ЗСС са стањем у својим матичним предузећима и поднели извештај о раду синдикалних организација. Они су указали на проблеме са којима се сусрећу радници и дали предлоге за начине њиховог решавања. Са друге стране, Славиша Самчовић је приликом састанка упознао председнике синдикалних организација ЗСС са активностима и плановима Заједнице Синдиката Србије у наредном периоду, као и да ће проблеме који су изнети на састанку покушати да реше заједничким снагама.

Састанак је на обострано задовољство присутних протекао у пријатној атмосфери и  расположењу уз међусобну размену мишљења и договор о активностима и раду у наредном периоду а све у циљу побољшања функционисања синдиката и повећања броја чланова. На крају, константован је закључак свих присутних је да из претходно наведених разлога овакав вид састанака треба редовно одржавати.

Претражите вести

--- ---

Начелник

email

Заједница Синдиката Србије

place Стругарска 1а, 11000 Београд, општина Чукарица

local_phone 011/2520-015

email zajednicasindikatasrbije@gmail.com

access_time Понедељак - Петак 09:00 - 17:00

<

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %